Harga Susu Karihome Step 1

Harga Susu Karihome Step 1 2018

Posted on

Harga Susu Karihome Step 1 2018 – Susu Karihome merupakan Susu Kambing untuk Bayi. Memang tidak dinafikan yang memang ada perdebatan untuk menggunakan susu kambing kepada bayi. Tetapi, memang tidak salah untuk anda sendiri cuba sebagai ikhtiar. Susu kambing memang memberikan kualti yang baik terutama kepada bayi. Kalau ibu-ibu yang tidak dapat breastfeed penuh anak-anak, susu ini adalah pilihan yang sangat baik. Tetapi, susu ibu adalah yang terbaik untuk bayi anda.

Sebelum pergi lebih jauh mengenai khasiat yang ada pada susu karihome ini, berikut adalah antara pilihan susu ini yang ada di pasaran. Ada bermacam step yang dijual bermula dengan step yang pertama sehinggalah anak sudah besar. Harga, boleh tengok secara terkini di Lazada;

Anda boleh memilih susu berdasarakan kepada step yang anda inginkan. Susu ini juga sangat bagus terutama kalau anda masih tidak jumpa lagi susu yang serasi dengan anak anda. Antara gejala susu tidak serasi adalah sering muntah, dan tahi keras atau berdarah ketika buang air. Bila ini jadi, memang dah sampai masa untuk cuba cari susu lain yang ada di pasaran. Boleh cuba susu karihome ini untuk elakkan daripada bayi anda membuang air sangat keras.

Harga Susu Karihome Step 1 2018

Kalau serasi boleh cuba dan kalau tidak serasi tu, memang kena terus cuba susu yang lain-lain. Perkara ini pun pernah terjadi pada anak saya sendiri yang tidak serasi dengan susu yang ada. Cuba dan cuba, sehinggalah jumpa susu yang serasi dengan anak saya. Barulah mudah dan tidak tersiksa untuk membuang air besar lagi.

Apa Yang Bagusnya Dengan Susu kambing Karihome ini?

  • Mampu meningkatkan IQ anak-anak
  • Mengandungi antibodi yang sangat tinggi untuk anak-anak
  • Kandungan kalsium yang tinggi untuk tulang dan gigi
  • Tiada jangkitan binatang pelik-pelik kepada kambing kerana kambing mempunyai antobodi yang kuat.
  • Mudah dicerna berbanding dengan susu lembu
Baca Juga :  Harga Susu Diamond Full Cream

Ini adalah antara beberapa khasiat yang bagus yang ada pada susu kambing Karihome ini. Pada kami, ianya adalah alternatif pertama kalau misalkata anda tidak dapat menyusukan anak atas pelbagai sebab.

Daftar Harga Susu Karihome Step 1 Terbaru 2018

Sebagai alternative bagi baby kami mendapat susu yang mencukupi, jadi aku membeli susu formula S26 600gram RM 43.90 di Speedmart pada 12/062016 bermulalah episode baby kami minum susu formula. 3 kotak susu S26 600gram abis dalam masa tak sampai sebulan. Walaupun minum bersulam susu ibu tapi masih memerlukan susu formula yang banyak jugak dan agak costly. Tak sampai sebulan RM 43.90 X 3 kotak = RM 131.70.

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *